Zákaznická podpora:+420608634163

Pedikúra KART – Vnitřní obnova kůže!

Mapa: kam v Čechách a na Slovensku na KART pedikúru


Certificate KART

Exkluzivní řada profesionálních přípravků na pedikúru určená pro vysoce kvalitní péči o nohy, ruce a nehty, jak v salonu, tak doma.

Unikátní techniky vyvinuté společností KART vám umožní najít nestandardní a efektivní řešení mnoha estetických problémů. Obsahuje přírodní složky: ovocné kyseliny a enzymy, éterické oleje, léčivé bylinné extrakty a také vitamíny.

Produkty z této řady se používají k řešení mnoha problémů: hyperkeratóza, praskliny, hyperhidróza, plísňové léze kůže nohou a nehtů, zarostlé nehty, mozoly, problémy diabetických nohou. Produkce je dále vhodná pro všechny stávající techniky pedikúry.

KART Pedicure je nová vize péče o nohy založená na principech péče o pleť. Kosmetologický přístup v praxi pedikúry umožňuje dívat se na péči o nohy ze strany struktury a potřeb pokožky (epidermis), podporovat a obnovovat její funkсe.

Při provádění pedikúry systémem KART se zasahuje do všech procesů epidermální regenerace, čehož nelze dosáhnout výhradně mechanickým ošetřením (pilníkem nebo přístrojem).

Komplex produktů z řady:
– poskytuje jemnou exfoliaci na povrchu pokožky (stratum corneum epidermis);
– atraumaticky rozpouští keratózu (kuří oka);
– zlepší regenerační schopnosti pokožky;
– zvýší pružnosti pokožky;
– obnoví popraskanou pokožku;
– zlepší mikrocirkulaci krve;
– zmírní otoky;
– hluboce zvlhčí pokožku;
– normalizuje zdravou hladinu Ph při hyperhidróze (nadměrné pocení);
– má změkčující účinek
– zajistí růst a posílení nehtů
– pomůže s onycholýzou (subunguální dutiny);
– provede profylaxi plísňových infekcí nohou a nehtů.

Tento přístup umožňuje získat hmatatelné dlouhodobé výsledky s pozitivní dynamikou regenerace pokožky.

Pedikúra KART má kumulativní účinek a po 2–3 procedurách bude odborník schopen nabídnout klientovi atraumatické ošetření chodidla s minimálním mechanickým zásahem. Po tomto postupu zůstane pokožka nohou hladká po dobu až 2 měsíců, aniž by bylo nutné nezávislé domácí ošetřování pomocí pilníku.

Pokud si vyberete pedikúru KART, můžete si být jisti kvalitou poskytované služby. Specialisté provádějící zákrok musí podstoupit speciální školení v práci s profesionálními produkty KART, o čemž pak svědčí přítomnost u odborníka individuálního certifikátu.

Zásada přístupu kart pedicure – vnitřní obnova kůže!

KART Pedicure je kosmetická procedura, založená na liposomálním peelingu, používají se kosmeceutické přípravky s aktivními složkami, které synergicky a selektivně pomáhají rozpouštět všechny typy keratózy a poskytují vysoce kvalitní regenerační péči o pokožku. Specialista na základě stavu končetin a potřeb pokožky provádí postup skládající se z následujících fází:

1. Povrchová exfoliace: čištění horních vrstev pokožky a příprava na aplikaci peelingů, dehydratace s antimikrobiálním efektem. Provádí se mýdlem s kyselinou mléčnou s výtažky z ovoce a zeleniny, Manuka olejem, soli a minerály z Mrtvého moře.

2. Povrchově-střední exfoliace: změkčení horních vrstev pokožky, rozpouští proteinové nečistoty a má účinek hloubkové hydratace s použitím ovocných a chemických kyselin. Intenzivní výživa kůže, změkčující keratózu, se selektivním účinkem na hloubkové vrstvy kůže, který spouští regeneraci epidermis.
Provádí se pomocí speciálního liposomizovaného peeling-prostředku, založeného na enzymech papáji, jablka, rajčete, který zároveň obsahuje kyselinu hyaluronovou a vitamíny.

3. Prevence plísňových chorob, hojení trhlin, obnova poškozených tkání, odstranění otoků a bolesti. Obsahuje alantoin a exfoliační komplex kyselin.

4. Střední chemická exfoliace: odstranění horní části zrohovatělé vrstvy kůže a rozpouštění keratózy.
Provádí se pomocí systému nanosomálních peelingů na bázi kyseliny salicylové.
Peelingy se vybírají jednotlivě podle typu pokožky a přítomnosti lokálních problémů.

5. Ošetření nehtové ploténky: prevence a pomoc vrostlým nehtům, ošetření subunguálních mozolů, plísňových lézí, onycholýzy, zesílení nehtové ploténky. Přípravky na ošetření nehtů vybírá odborník na základě stavu nehtové ploténky klienta.

6. Hluboká regenerace a obnova pokožky nohou a nehtů. Normalizace pH pokožky, výživuje a odstraňuje odumřelé buňky po peelingových procedurách. Poskytuje ochranu a prevenci onycholýzy a zarůstání nehtů, vyživuje a hydratuje krémy a oleji bohatými na pokožce a nehtům prospěšné prvky.

Účinná kosmetická péče o nohy by měla:
– dodávat živiny do všech vrstev pokožky
– zlepšovat stav pokožky
– vytvářet ochrannou bariéru

×

Splátková kalkulačka ESSOX